Opinto-opas 2004-2005

9807005 ARABIAN KIELEN JATKOKURSSI, ARABIC INTERMEDIATE LANGUAGE COURSE, 2 ov

Tietoa luennoitsijoista
RAOUDHA SKHIRI

Luentoja ja harjoituksia
50 tuntia kielioppia ja kirjallisia harjoituksia sekä rakenne-, kuuntelu- ja keskusteluharjoituksia. Opetus tapahtuu integroidusti.

Tavoitteet
Taitotaso A1-A2 Eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Kurssin käytyään opiskelija ymmärtää ja osaa käyttää tuttuja ilmauksia ja lyhyitä yksinkertaisia tekstejä, jotka liittyvät läheisesti jokaipäiväiseen elämään, esim. kertomaan itsestään, perheestään, elämästään ja ympäristöstään, hän osaa kommunikoida yksinkertaisissa tilanteissa ja selviytyy hyvin lyhyistä seurustelemiseen liittyvistä vuoropuheluista. Opiskelija osaa käyttää yksinkertaisia arkipäivän tervehdys- ja puhuttelumuotoja, osaa lukea hyvin lyhyitä ja yksinkertaisia tekstejä ja osaa kirjoittaa lyhyitä, yksinkertaisia viestejä ja kirjeitä

Tutkintovaatimukset
Aktiivinen osallistuminen kurssille. Kirjallinen kuulustelu lukuvuoden lopussa.

Kirjallisuus
Mahdo Alosh. Ahlan wa sahlan, Functional Modern Standard Arabic for Beginners. Yale University Press. New Haven and London sekä opetuksen yhteydessä jaettava materiaali.

Tietoa esitietovaatimuksista
Arabian kielen alkeiskurssi tai vastaavat tiedot (kielitaito tasolla A1 Eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla).

Huomautuksia
Kurssi kestää yhden lukukauden. Tämä kurssi pidetään Tampereen yliopistolla ja opetuskieli on englanti/arabia. Kurssille ilmoittaudutaan o-infon kautta. Huom! Kurssi edellyttää JOO-sopimusta.