TTA-15150 Teollisuustalouden vaihtuva-aiheinen opintojakso, 2-6 op
Changing Subject Course on Industrial Management

Vastuuhenkilö

Teemu Laine

Opetus

Toteutuskerta Periodi Vastuuhenkilö Suoritusvaatimukset
TTA-15150 2017-02 4 Miia Martinsuo
Kurssi koostuu a) kurssikirjallisuuteen perehtymisestä; b1) opiskelijaryhmien teoriasuuntaus -esityksistä ja -keskusteluista; b2) sovellusesimerkki -esityksistä ja -keskusteluista; sekä c) yksilötyönä toteutetusta, koko kurssisisällön kattavasta oppimispäiväkirjaraportista. Kurssin hyväksytty suorittaminen edellyttää, että opiskelija suorittaa hyväksytysti seuraavat tehtävät:
1. osallistuu aktiivisesti teoriasuuntaus -esityksen valmisteluun ja toteutukseen (ryhmätehtävä)
2. osallistuu aktiivisesti sovellusesimerkki -esityksen valmisteluun ja toteutukseen (ryhmätehtävä)
3. osallistuu aktiivisesti kaikista suuntauksista käytyyn keskusteluun lukemansa ja kuulemansa perusteella sekä tuottaa organisaatioteorian kokonaiskuvaa koskevan oppimispäiväkirjaraportin (yksilötehtävä)
VAPAAEHTOINEN LOPPUTEHTÄVÄ: monivalintakyselyyn vastaamisen testi (yksilötehtävä, mahdollisuus lisäpisteeseen)

Kurssi on tarkoitettu tuotantotalouden ja tietojohtamisen opiskelijoille ja teollisuustalouden syventävän sivuaineen opiskelijoille. Kurssin voi sijoittaa tuotantotalouden tai tietojohtamisen aineopintoihin kandidaattiopinnoissa, tuotantotalouden DI-opintojen pääaineisiin, teollisuustalous B-sivuaineeseen tai vapaavalintaisiin opintoihin.

Osaamistavoitteet

Määritellään kuhunkin toteutukseen erikseen.

Oppimateriaali

Tyyppi Nimi Tekijä ISBN URL Lisätiedot Tenttimateriaali
Kirja   Organization theory. Modern, symbolic and postmodern perspectives. 3rd edition.   ¿ Mary Jo Hatch with Ann L. Cunliffe       2013. Oxford University Press. Kirjastoon hankittu noin 20 kpl.   Ei   



Vastaavuudet

Opintojakso Vastaa opintojaksoa  Selite 
TTA-15150 Teollisuustalouden vaihtuva-aiheinen opintojakso, 2-6 op TETA-5030 Teollisuustalouden vaihtuva-aiheinen opintojakso, 2-6 op  

Päivittäjä: Vartiala Ulla, 20.02.2018